STUDENTSKIVOR

 

Är Du en av de som har privilegiet att ta Studenten i Uppsala? Passa i såna fall på att boka Er studentskiva hos oss.Att ta studenten är ett väldigt speciellt tillfälle, väl värt att fira... vad passar bättre än på en av Uppsalas Nationer.

Göteborgs nations Festvåning rymmer 500 personer, eller max 300 middagsgäster, vilket innebär att Ni kan boka Er studentskiva med flera andra klasser, eller bjuda in andra gäster både till middagen och eftersläppet.

Är Ni måna om att hålla middag och fest enbart för klassen, kan vi erbjuda Galejan´s bakficka som rymmer upp till ca 50 personer (-upp till 70 personer med skohorn och gott humör!).

Hos oss är det enkelt att ordna sin fest. Inga extra avgifter tillkommer utöver kuvertpriset. Ni får en två- eller tre-rättersmiddag serverad inkl. fördrink, öl och vin och kaffe/te. Givetvis ingår bar, musikanläggning, DJ, vakter, städning. Det enda krav vi har är att Ni säljer minst 80 middagsbiljetter och minst 80 släppbiljetter.

Vi tar dock vid bokningen ut en depositionsavgift på 4.000:- som säkerhet för bokat datum. Detta p.g.a att en avbokning kostar oss en förlorad intäkt detta datum. Depositionen återfår Ni när Ni genomför Er fest. 

Middagen börjar vi kl. 18.30 med en fördrink, vid fint väder serverar vi den på gården. Kl. 21.30 öppnar vi dörrarna för eftersläpp. och stänger 01.00.

Biljetter till middag och eftersläpp gör Ni själva, förslagsvis en jpg-fil med bra upplösning och mailar oss, så trycker vi dem åt Er. På biljetten måste det finnas med:

klassernas namn

datum

tid: middag 18.30, släpp: 21.30

plats: Göteborgs Nation- S:t Larsgatan 7

åldersgräns: 18 år

pris

Det är bra att vara ute i god tid med att sälja biljetter till middag och släpp. Andra saker Ni kan fundera över är bordsplacering, ev. tema, dekorationer och övrig underhållning.

Det bästa datumen går åt fort och vi har redan bokningar för 2015 och 2016, så vänta inte för länge ifall Ni vill ha en speciell dag. Kan Ni sälja minst 200 förköpta släpp, kan Ni även boka fredagar och lördagar hos oss. 

 

Förfrågan skickar ni till   Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


Bakfickan
En perfekt plats att ha sina fester i om man inte är så många »»»»»
Festvåning
Lokalen som har högt i tak och egen scen  »»»»»
Bröllop
Vi anpassar ert bröllop just för Er »»»»»